Verkoop oud ijzer

Bij Emmer Schroot- en Metaalhandel kunt u ook terecht voor de verkoop van oud ijzer of andere materialen. Wij beschikken over twee locaties in Emmen en Meppen (Duitsland). Op onze schrootwerf wordt het ingekochte ijzer en metaal gesorteerd. Wanneer gewenst zullen we het materiaal ook op een bepaalde maat knippen.

Oud ijzer inkoop bij Emmer Schroot- en Metaalhandel

Wanneer u oud ijzer koopt bij Emmer Schroot- en Metaalhandel, mag u er vanuit gaan dat alles snel en professioneel wordt afgehandeld. Door onze snelle zakelijke afhandeling, de scherpe prijzen en de vlotte financiële handelingen hebben wij een mooie naam opgebouwd in de branche.

Op onze schrootwerf worden alle ingekochte materialen eerst gesorteerd. Wanneer u graag wilt dat de materialen op een bepaalde maat geknipt worden kunnen wij hier ook voor zorgen. Vervolgens gaat het materiaal richting de metaalverwerkende industrie of smelterijen. Vanuit hier worden grote zeehavens als Rotterdam en Amsterdam gebruikt om het materiaal op te slaan.

Aan wie verkopen wij?

Wij verkopen bruikbaar oud ijzer aan iedereen die er in geïnteresseerd is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hobbyisten, kunstenaars of restaurateurs. Kom een keer langs om te bekijken of er tussen ons bruikbare schoot wat voor u bij zit.

Waarom kiezen voor Emmer Schroot- en Metaalhandel?

Met onze drie vestigingen zijn we altijd goed bereikbaar. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle contacten professioneel en snel verlopen. Bij ons zult u niet tegen onverwachte verrassingen aan lopen. Wij hebben al jaren een goede naam in de regio, mede door onze vlotte financiële handelingen. Wij vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel bij ons vertrekt.

Geïnteresseerd in onze verkoop van oud ijzer?

Bent u geïnteresseerd in onze verkoop van oud ijzer in Emmen of Meppen (Duitsland)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers nemen graag de mogelijkheden met u door.

Contact
Prijzen