Schroot inleveren Emmen

Bent u op zoek naar een plek om uw schroot in te leveren in Emmen? Bij Emmer Schroot- en Metaalhandel bent u aan het juiste adres. Wij proberen het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken om schroot in te leveren. Of u nou als particulier of zakelijk langskomt, bij Emmer Schroot- en Metaalhandel krijgt u de beste service.

Weging en betaling op locatie

Wij hebben vestigingen in Emmen en Meppen. Bij beide vestigingen zorgen wij voor een transparante en snelle afhandeling bij het inleveren van uw oude ijzer of metalen. Voordat we gaan wegen spreken wij met u een prijs af. Na het wegen krijgt u de afgesproken prijs van ons, zo komt u niet voor nare verrassingen te staan. Bij de inname van het materieel letten wij erop dat het materieel schoon wordt aangeleverd en dus vrij is van vuil of andere restanten.

Actuele prijzen

Bent u nieuwsgierig naar de actuele metaalprijzen die wij hanteren? Neem dan een kijkje op onze prijzen pagina. De prijzen van oud ijzer en metaalschroot kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u ontvangt voor uw metaalafval, kan variëren van dag tot dag. Door middel van onze online schrootprijslijst heeft u altijd inzicht in de laatste schrootprijzen.

Waarom kiezen voor Emmer Schroot- en Metaalhandel?

Door een snelle zakelijke afhandeling, de opgebouwde naamsbekendheid, maar vooral door de scherpe prijzen en de vlotte financiële afhandeling zijn wij een bekende partij in Emmen en omstreken. Wij vinden het belangrijk om vertrouwen te creëren tussen ons en de klant. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u niet voor nare verrassingen komt te staan.

Meer informatie over schroot inleveren in Emmen?

Wanneer u op zoek bent naar meer informatie mag u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers zitten voor u klaar.

Contactgegevens Emmen
Prijzen