Oud ijzer Emmen

Bent u op zoek naar een plek om uw oud ijzer naar toe te brengen in Emmen? Bij Emmer Schroot- en Metaalhandel bent u op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en kennis wordt u altijd goed geholpen. Bij ons kunt u terecht voor inkoop, verkoop, demontage en verwerking van schroot en metaal.

Verwerking van oud ijzer in Emmen

De dagelijkse aanvoer van de grote en kleinere partijen oud ijzer en andere metalen worden na weging gesorteerd op ijzer, aluminium, zink, lood, roestvast staal en stansmateriaal. Al het materiaal wordt in Emmen verwerkt met een schrootschaar. Vanuit daar is het makkelijk om het metaal op de gewenste groottes te leveren. Door aan te sluiten bij de wensen van de afnemers levert de metaalhandel een betere kwaliteit voor een gunstige prijs.

Waarom kiezen voor Emmer Schroot- en Metaalhandel?

Wij zijn een bedrijf bestaande uit drie verschillende, goed lopende vestigingen. Binnen deze vestigingen hebben we genoeg mankracht en ervaring om elke klus aan te pakken. Bij ons krijgt u een mooie prijs voor uw oud ijzer. Daarnaast wordt u altijd vriendelijk geholpen door een van onze ervaren medewerkers. Op de hoofdvestiging in Emmen werken we inmiddels met acht collega’s die allemaal kennis van zaken hebben.

Inkoop oud ijzer Emmen

Bij ons is het mogelijk om uw oud ijzer in te leveren tegen een mooie prijs. De prijslijst kunt u hier vinden. De prijzen voor oud ijzer en metaalschroot kunnen dagelijks veranderen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit kan er voor zorgen dat de prijs die u gister kreeg voor uw oud ijzer, vandaag niet hetzelfde is. Door onze online schrootprijslijst in de gaten te houden bent u altijd op de hoogte van de laatste prijzen.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over een van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Contactgegevens Emmen
Prijzen