Oud ijzer Drenthe

Bent u op zoek naar een plek in Drenthe om uw oud ijzer heen te brengen? Wij hebben een locatie in Drenthe en een locatie in Duitsland waar u altijd terecht kunt. Kom langs bij Emmer Schroot- en Metaalhandel in Emmen. Wij houden ons onder andere bezig met inkoop en verkoop van oud ijzer in Drenthe. Daarnaast doen we ook nog demontage en verwerking van schroot en metaal en is het mogelijk om een container te laten plaatsen op locatie.

Inkoop oud ijzer

Wij bieden een mooie prijs voor uw oud ijzer. Benieuwd naar de dagprijs? Neem dan een kijkje bij onze prijslijst. De prijzen voor oud ijzer kunnen per dag verschillen en komen tot stand in een markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u gister betaald kreeg vandaag misschien heel anders is. Door onze schrootprijslijst goed in de gaten te houden bent u altijd op de hoogte van de prijs van de dag.

Verwerking van oud ijzer

Dagelijks hebben wij een flinke aanvoer van grote en kleine partijen oud ijzer. Deze partijen worden bij ons op locatie na de weging gesorteerd op ijzer, aluminium, zink, lood, roestvast staal en stansmateriaal. Al het materiaal wordt verwerkt met een schrootschaar in Emmen. Vanuit Emmen is het namelijk makkelijk om het metaal op de gewenste groottes te leveren. Door aan te sluiten bij de wensen van de afnemers levert de metaalhandel een betere kwaliteit voor een gunstige prijs.

Meer informatie over oud ijzer in Drenthe?

Bent u nog op zoek naar meer informatie over de diensten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op of kom gezellig bij ons langs op locatie. Onze medewerkers nemen graag de verschillende mogelijkheden met u door en beantwoorden al uw vragen.

Contact
Prijzen