Metalen inleveren in Emmen

Welkom bij Emmer Schroot- en Metaalhandel, uw partner in metaalrecycling in de regio Emmen. Wij bieden u de beste prijzen voor het inleveren van uw oude metalen en zijn gespecialiseerd in de recycling van non-ferrometalen. In dit artikel vertellen we u meer over het inleveren van metalen in Emmen en hoe u bij ons terecht kunt.

 

Eerlijke prijzen voor uw oude metalen

Het inleveren van metalen is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook financieel voordelig zijn. Bij Emmer Schroot- en Metaalhandel bieden wij eerlijke prijzen voor uw oude metalen. Wij kopen onder andere koper, aluminium, messing, lood en roestvrij staal in. Het is belangrijk om te weten dat wij alleen metalen accepteren die vrij zijn van verontreinigingen, zoals bijvoorbeeld plastic of rubber. Dit om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het ingeleverde metaal hoog blijft en wij u een eerlijke prijs kunnen bieden.

 

Particulier of bedrijf?

Bij Emmer Schroot- en Metaalhandel kunt u terecht als particulier of als bedrijf. Wij beschikken over een weegbrug en bieden u altijd de beste prijs voor uw metaal. Daarnaast bieden wij een snelle en efficiƫnte service, zodat u niet lang hoeft te wachten bij het inleveren van uw metaal.

 

Meer informatie over metalen inleveren in Emmen?

Wilt u meer weten over het inleveren van metalen bij Emmer Schroot- en Metaalhandel? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Emmen. Wij zijn gevestigd aan de Phileas Foggstraat 22 en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur.

 

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare partner in metaalrecycling in de regio Emmen? Dan bent u bij Emmer Schroot- en Metaalhandel aan het juiste adres. Wij bieden u eerlijke prijzen en een snelle service bij het inleveren van uw oude metalen.

Neem contact op
Prijzen