Metaalhandel in Drenthe

Welkom bij Emmer Schroot- en Metaalhandel, uw partner in metaalhandel en -recycling in Drenthe. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het inkopen van verschillende soorten metalen en het recyclen van non-ferrometalen.

 

Inkopen van verschillende soorten metalen

Bij Emmer Schroot- en Metaalhandel zijn we gespecialiseerd in het inkopen van verschillende soorten metalen, waaronder aluminium, koper, lood, messing, zink en roestvrij staal. We bieden eerlijke prijzen voor uw oude metalen en zijn altijd op zoek naar nieuwe leveranciers om ons aanbod uit te breiden. Of u nu particulier bent of een bedrijf heeft, wij staan klaar om u te helpen bij het inleveren van uw metaal.

 

Recycling van non-ferrometalen

Daarnaast bieden we ook recyclingdiensten aan voor non-ferrometalen. We beschikken over de juiste apparatuur en expertise om deze metalen te verwerken en weer om te zetten in bruikbare grondstoffen. Het recyclen van metalen is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook financieel voordelig zijn.

 

Verkoop van nieuwe en gebruikte metalen

Onze metaalhandel in Drenthe biedt ook andere diensten aan, waaronder de verkoop van nieuwe en gebruikte metalen. We hebben een breed scala aan metalen op voorraad en kunnen u helpen bij het vinden van het juiste materiaal voor uw project. Daarnaast bieden we ook transportdiensten aan om uw metaal naar uw locatie te brengen.

 

Meer weten over metaalhandel in Drenthe?

Bij Emmer Schroot- en Metaalhandel streven we naar een uitstekende klantenservice en tevredenheid. We zijn altijd beschikbaar om u te helpen met uw vragen en behoeften en bieden u een snelle en efficiƫnte service bij het inleveren van uw metaal.

 

Wilt u meer weten over onze metaalhandel in Drenthe en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze vestiging in Emmen. We staan altijd klaar om u te helpen en bieden u een betrouwbare partner in metaalhandel en -recycling in Drenthe.

Container services
Prijzen