Metaal recycling in Emmen

Bent u op zoek naar metaal recycling in Emmen? Aan de Noordoostkant van Emmen op het industrieterrein Bargermeer aan de Albatrosstraat is Emmer Schroot- en Metaalhandel B.V. gevestigd. Emmerschroot is de plek voor al uw metaal recycling in Emmen en omstreken.

 

Volledig gecertificeerd

Het werk in de metaal recycling brengt op veel verschillende vlakken risico’s met zich mee. Daarom hechten wij waarde aan het werken volgens strikte procedures en het voldoen aan de eisen van de wet- en regelgeving. Veiligheid staat bij ons voorop, niet alleen voor onszelf maar ook voor u als klant.

Zo zijn al onze vestigingen aangesloten bij de Metaal Recycling Federatie (MRF) en voldoen we aan de ISO9001-2015 norm. Daarnaast zijn we NIWO en VCA gecertificeerd.

 

Waarom kiezen voor Emmer Schroot- en Metaalhandel?

Naast dat wij beschikken over alle nodige certificaten en voldoen aan alle eisen, zijn er nog meer redenen om voor ons te kiezen. Zo zijn wij met onze drie verschillende vestigingen altijd goed te bereiken. Ook vinden wij het belangrijk om ervoor te zorgen dat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Daarom zijn wij altijd transparant over de prijs en de rest van het proces. Wij spreken voor het wegen een prijs met u af en houden ons daar aan.

Wij staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten en we kunnen containers op locatie leveren wanneer nodig. Zo bieden we bij Emmer Schroot- en Metaalhandel verschillende mogelijkheden tot samenwerking en proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen.

 

Meer informatie over metaal recycling in Emmen?

Bent u op zoek naar meer informatie over metaal recycling in Emmen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. Wanneer u op zoek bent naar de huidige prijzen kunt u een kijkje nemen bij onze online schrootprijslijst.

Contactgegevens Emmen
Prijzen