Inkoop oud ijzer

Van bulkinkoop tot particuliere inkoop, bij Emmer Schroot- & Metaalhandel zit je goed. Met onze locaties in Emmen en Meppen zijn wij altijd goed te bereiken. Wij zijn er voor de inkoop van uw oud ijzer.

Oud ijzer prijzen

De prijzen van oud ijzer kunnen per dag verschillen. Deze worden bepaald door de markt van vraag en aanbod. Dit zorgt ervoor dat de prijs die u ontvangt voor uw oud ijzer van de ene op de andere dag anders kan zijn. Wanneer u graag een beeld wilt hebben van de huidige prijzen kunt u een kijkje nemen bij onze online schrootprijslijst. Bij de inname van de verschillende materialen letten wij erop dat het schoon wordt aangeleverd en dus vrij is van vuil of andere restanten.

Wie zijn wij?

Wij zijn Emmer Schroot- en Metaalhandel, een bedrijf gevestigd in Emmen en Meppen (Duitsland). De B.V. is opgericht in 1983 in Emmen. Sindsdien zijn we druk bezig met het uitbreiden van het bedrijf. Gezamenlijk zorgen onze twee locaties voor de productie van ruim 100 duizend ton ferro en non-ferro staal per jaar. Door een snelle zakelijke afhandeling, de opgebouwde naamsbekendheid en de scherpe prijzen staan we goed bekend in de omgeving.

Bulk inkoop van oud ijzer

Heeft u een bedrijf waarbij u vaak met grote partijen oud ijzer te maken heeft? Wij nemen dit graag van u over. Wij kopen onder andere de volgende materialen in: (handgepeld) koper, messing, aluminium, rvs, zink, lood en nog veel andere materialen. Kijk voor de volledige lijst op onze inleveren pagina.

Meer informatie?

Op zoek naar meer informatie over oud ijzer verkoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers behandelen graag al uw vragen. U mag ook gerust even langskomen bij ons op locatie in Emmen of Meppen (Duitsland).

Contact
Prijzen