Container laten plaatsen in Emmen

Gaat u bezig met een verbouwing of sloopwerk? En verwacht u daarbij veel metaal en ander schroot weg te moeten gooien? Dan wilt u misschien wel een container laten plaatsen in Emmen. Bij Emmer Schroot- en Metaalhandel stellen we verschillende containers beschikbaar om uw metaalafval in weg te gooien. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij een container uit ons brede assortiment langsbrengen.

Containers van Emmer Schroot- en Metaalhandel

Wij hebben de beschikking over een ruim assortiment aan afvalcontainers. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij containers leveren van 1 tot 40 kubieke meter. De containers worden bij u op locatie neergezet en worden vervolgens ook weer opgehaald wanneer deze vol zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om vloeistofdichte bakken te plaatsen. Deze bakken worden vooral gebruikt voor accu’s en andere voorwerpen waar vloeistof uit kan lekken.

Heeft u de container helemaal vol? Dan hoeft u alleen maar even te bellen en wij komen langs om de container op te halen en wanneer nodig te vervangen.

Particulier of bedrijf

Wij leveren onze containers zowel aan particulieren als aan bedrijven. Wanneer u als bedrijf zijnde een container nodig heeft bieden wij u ook de mogelijkheid aan om hier een vaste container van te maken. Deze container komen wij dan legen wanneer deze vol is en dan kunt u direct weer verder met het weggooien van meer oude metalen en schroot. Wij komen altijd binnen 24 uur langs om de container neer te zetten of weg te halen.

Voor de particulier werkt dit hetzelfde. Wij zetten binnen 24 uur een container neer bij u op locatie. Deze komen wij ook binnen 24 uur na het telefoontje weer ophalen en eventueel vervangen.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over een container laten plaatsen in Emmen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers nemen graag de mogelijkheden met je door.

Container services
Prijzen