Container laten plaatsen Drenthe

Gaat u binnenkort bezig met een flinke sloopklus of renovatie? En heeft u een container nodig om al het schroot en metaal in kwijt te kunnen? Wij kunnen voor u een container laten plaatsen in Drenthe. Voor elke situatie hebben wij een passende container. Ons ruime assortiment bestaat uit containers van 1 tot 40 kubieke meter en verschillende vloeistofdichte bakken.

Particulier of zakelijk

Bent u geïnteresseerd in een container voor particulier gebruik? Wij brengen binnen 24 uur een container bij u langs op locatie zodat u snel verder kan met de verbouwing of sloopklus. Is de container vol? Dan kunt u ons bellen en komen wij de container zo snel mogelijk weer ophalen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een container te laten plaatsen bij uw bedrijf. Wanneer u dagelijks te maken krijgt met veel oude metalen en schroot kan een container een oplossing zijn voor uw afval probleem. Is de container vol? Dan komen wij binnen 24 uur de container legen of vervangen. Wij leveren containers van 1 tot 40 kubieke meter.

Containers van Emmerschroot

Wij hebben de beschikking over een ruim assortiment aan containers. Afhankelijk van uw behoefte kunnen wij containers leveren tussen de 1 en de 40 kubieke meter. De containers worden bij u op locatie afgeleverd en worden weer opgehaald zodra deze vol zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om vloeistofdichte bakken te plaatsen. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om accu’s in op te slaan of voor andere materialen waar vloeistof uit kan lekken.

Interesse in een container?

Wilt u een container laten plaatsen in Drenthe? Neem dan gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. En wie weet komen wij binnenkort bij u op locatie een container plaatsen.

Container services
Prijzen